<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3528674&amp;fmt=gif">

Econocom bij absolute top equipment lease bedrijven

Econocom specialist in equipment lease

Econocom vierde plek in MT1000-ranglijst Equipment Lease
 

In de top 10 van MT1000-ranglijst in de categorie "Equipment Lease"

Met deze plek bevindt Econocom zich bij de top van leasebedrijven zoals ABN Amro Lease en Rabobank. Deze plek is vooral te danken aan de zakelijke beslissers, zij hebben daarbij uit eigen ervaring geput. Dat maakt deze vierde positie extra speciaal met goede scores voor klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering.

 

De top van leasebedrijven

Yann Toutant, CEO Econocom Nederland: “We zijn super trots op deze positie. Bovenal omdat dit een prachtige erkenning is van onze klanten. Zij spreken zich hiermee uit over de goede ervaringen die zij hebben met equipment lease, maar zeker ook met onze as-a-service-oplossingen.” Deze dienst van Econocom maakt het mogelijk om de modernste technologie in te zetten voor een aantrekkelijk bedrag per maand. Er is één aanspreekpunt voor alles op het gebied van financiering, inkoop, levering en installatie. Ook het onderhoud, de afvoer en recycling van de apparatuur wordt geregeld. “Waarom zou je als organisatie nog eigenaar van de technologie willen zijn, als je ook gewoon kan betalen voor het meest optimale gebruik?”

Lees verder op Econocom

 

Econocom; een kwestie van economisch denken.

Deel dit artikel op