<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3528674&amp;fmt=gif">

Econocom jurylid voor 'Innovatie Award' tijdens gala van Franse Kamer van Koophandel

Econocom jurylid voor 'Innovatie Award' tijdens gala van Franse Kamer van Koophandel

Tijdens de vijfde editie van de Business Awards gala van de Franse Kamer van Koophandel in hotel De L’Europe te Amsterdam op 23 juni jl., zijn aan bedrijven die een belangrijke bijdrage leveren aan de Frans-Nederlandse handelsbetrekkingen de jaarlijkse business awards uitgereikt. Het doel van dit evenement is om de onderlinge handelsrelaties te bevorderen.

 

Hardis Group: winnaar Innovation Award

Hardis Group, toonaangevende speler binnen de logistieke sector, optimaliseert logistieke processen met digitale oplossingen. De jury, bestaande uit Yann Toutant, General Manager van Econocom Nederland en Flora Gaquere, Digital Marketing Manager van TomTom International, bekroonde Hardis voor hun innovatieve drone EYESEE met de Innovation Award.

De drone met ingebouwde camera en geolocatiesysteem controleert de voorraden in magazijnen. De innovatieve drone viel in de prijzen vanwege zijn positieve impact op de veiligheid van magazijnmedewerkers, zijn aanpasbaarheid aan alle Warehouse Management Systemen en voor de veelbelovende commerciële potentie in een concurrerend marktsegment; Nederland wordt door veel bedrijven gekozen als locatie voor hun distributiecentra. De prijs werd uitgereikt door minister Ploumen.

 

Investeren in Drone-technologie?

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Drones, maar ziet u de investering in deze technologie als een obstakel? Econocom biedt ondersteuning met financieringsoplossingen en services die technologische ontwikkelingen binnen uw organisatie mogelijk maakt. Niet het bezit van apparatuur, maar het gebruik ervan staat daarbij centraal. Dit biedt u de zekerheid van beheersbare kosten en de beschikking over state-of-the-art apparatuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Een email naar info.nl@econocom.com sturen is uiteraard ook mogelijk, wij zijn u graag van dienst!

 

Deel dit artikel op