<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3528674&amp;fmt=gif">

As-a-Service oplossing van Econocom voor leerlingen Het Nieuwe Lyceum

Toen Dick Frantzen vier jaar geleden als rector/bestuurder bij Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven werd aangesteld, stelde hij de docenten de vraag: “Wat hebben jullie nodig om de meerwaarde van digitale technologie te ontdekken en beter te benutten?”. Gezamenlijk werd ingezet op een digitale transformatie.

Actievere werkhouding dankzij inzet digitale leermiddelen

Tijdens biologie werd een pilot met tablets gestart, bij Nederlands werd gewerkt met laptops en de Engelse les werd digitaal ondersteund met Chromebooks. Dankzij het enthousiasme van de docenten èn leerlingen is het aantal devices voor het schooljaar erna verdubbeld. Ook werd een toegang tot gepersonaliseerd digitaal leren gecreëerd, waardoor leerlingen een actievere werkhouding ontwikkelden.

Iedereen een eigen MacBook voor een vast bedrag per maand

Vanaf het schooljaar 2016/2017 heeft iedere leerling een eigen MacBook tot zijn beschikking. Dankzij de ondersteuning van Econocom bestellen leerlingen nu via de webshop hun device en voor een vast bedrag per maand, dat automatisch via hun ouders wordt geincasseerd, ontvangen zij een MacBook, inclusief de bijbehorende verzekering, service en leenapparaat als het eigen device defect is.

Dick Frantzen, rector/bestuurder van Het Nieuwe Lyceum: "Wij willen ons kunnen focussen op goed onderwijs en daarvoor hebben leerlingen een digitaal device nodig. Dat is mogelijk dankzij de samenwerking met Econocom, we worden volledig ontzorgd.”

Ga voor meer informatie naar www.econocom.nl, of vul een contactformulier in.
Een mail sturen naar info.nl@econocom.com kan uiteraard ook, wij zijn u graag van dienst!

Econocom Nederland is genomineerd voor twee Computable Awards , waaronder die voor ‘Digital Company van het jaar’. Een stem uitbrengen kan via deze stemmodule.

 

Econocom; een kwestie van economisch denken.

Deel dit artikel op